Marie Tak van Poortvliet Museum Domburg

DOMBURGSE TOPSTUKKEN UIT DE COLLECTIES VAN HET MTVP MUSEUM EN HET ICEAC DOMBURG AAN DE ZAALMUREN! ZIJ KOMEN TERUG IN DE DESIGNS VAN LISETTE HUIZENGA IN HET MIDDEN VAN DE ZAAL.

Vanaf zaterdag 18 juli zijn wij op zaterdag- en zondagmiddag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Het museum is vanaf 18 juli geopend op zaterdag en zondag van 13.00 uur – 17.00 uur.

Reserveren is niet meer verplicht, maar wel verstandig omdat er maar een beperkt aantal mensen tegelijkertijd naar binnen mag. Om het museum te bezoeken kunt u een tijdblok van 30 minuten reserveren tussen 13.00 uur en 17.00 uur, startend op het hele en halve uur. U kunt reserveren door vanaf 18 juli tijdens de openingstijden te bellen naar +31 (0)118-584618. 

Om de veiligheid van u en onze vrijwilligers te waarborgen, gelden er extra maatregelen. Wij vragen u om onze richtlijnen te volgen. Lees hier hoe u samen met ons zorgt voor een veilig en prettig bezoek.

 • Volg in het museum de aangegeven route en de aanwijzingen van onze vrijwilligers.
 • Voordat u het museum bezoekt zullen wij u vragen naar uw gezondheid. Blijf thuis bij griepachtige verschijnselen of verkoudheidsklachten, of als een huisgenoot dergelijke klachten heeft.
 • Er is volop aandacht voor hygiëne:
  desinfectiegel is op diverse plekken binnen handbereik en het museum wordt intensief schoongemaakt.
 • De museumwinkel is geopend, het café blijft gesloten en het gebruik van wc is niet mogelijk.
 • Momenteel ontvangen we geen groepen.
 • Vanaf 18 juli 2020 – DE ANIMATIE VAN LISETTE – DOMBURG DICHTERBIJ

  Ingebed in een ‘klassiek’ Domburgse entourage, speelt de designer en 3D kunstenaar Lisette Huizenga met de vormen en de verbeelding. Brengt de tentoonstelling van kenmerkende mooie werken uit de collecties van het MTVP Museum en het ICEAC Domburg als kunstenaarskolonie al heel dichtbij, hun doorwerking in de presentatie van Lisette in het midden daarvan zorgt voor extra gewaarwordingen en een nog intensere ervaring.

 • Verwacht 2021 – DOMBURG SPECIAAL. Een bijzondere Fototentoonstelling

  Een bijzonder gezelschap fotografen laat bijzondere foto’s van Domburg zien

 • Verwacht 2021 – STUG EN STOER DE WEG VAN JO KOSTER EN DORA KOCH-STETTER

  Dat de Nederlandse Jo Koster en de Duitse Dora Stetter beiden aan verschillende Europese kunstenaarskolonies verbonden zijn geweest, komt duidelijk in hun werk tot uiting. In een prachtig overzicht van onder meer in Domburg, Staphorst, Heeze, Knokke en Ahrenshoop ontstane schilderijen en grafiek worden de verschillen en overeenkomsten tussen hen getoond.

  Met Jo Kosters werk als leidraad volgt de Zomertentoonstelling 2021 van het MTVP Museum Domburg de ontwikkeling van twee traditioneel begonnen kunstenaressen, waarbij de ene zich vooral in Frans neo-impressionistische en de andere zich vooral in Duits expressionistische zin ontplooide. Stug volhardend en stoer verwerkend; ofwel: De weg was stug maar de vrouwen waren stoer!


Member of EuroArt

Partner of Eau & Lumière

In Co-operation with 

Part of